NIEUWE SINGLE! Danny de Munk – Wordt Tijd Dat Jij Een Keer Bestelt

Herkenbare titel? Heb jij ook in je vriendengroep iemand die zijn hielen altijd licht zodra de rekening komt? Daar gaat de nieuwe single van Danny de Munk over.

Nu de horeca en terrassen weer open zijn en het EK voetbal start gaat men weer volop de deur uit om gezellig met vrienden ergens wat te eten en drinken en zal je de titel van het nummer aan het
eind van de avond waarschijnlijk weer vaak voorbij horen komen….

Alles natuurlijk op Danny’s manier, met een knipoog en een lach.

De single schreef Danny de Munk samen met Emile Hartkamp die tevens de productie heeft gedaan.

Beluister: ‘Wordt Tijd Dat Jij Een Keer Bestelt

BRON: https://www.bekendeartiesten.nl/danny-munk/

Danny de Munk en Silver Metz brengen nieuwe single “GEEN KERSTMIS” uit.

Vandaag is de release van de nieuwe single en videoclip van Danny de Munk en Silver Metz,
‘GEEN KERSTMIS’.

BELUISTER HIER DE SINGLE >>> https://smarturl.it/GeenKerstmis

De single is geschreven door Henny Thijssen en geproduceerd door Maarten de Groot.

Danny kwam op dit idee omdat hij Silver op Instagram zag zingen en wederom versteld stond van zijn
talent en vindt dat daar meer aandacht aan besteed kan worden. De samenwerking tussen Danny en
Silver kwam in 2016 tot stand toen ze samen in de musical Ciske De Rat stonden. Drie jaar later won
Silver The Voice Kids.

Verder zegt Danny over deze single:
“Het is niet vanzelfsprekend dat kerstmis voor iedereen een fijne
en gezellige tijd van het jaar is, zeker niet in de bizarre tijd waarin we nu leven. Vandaar dit duet dat uit
het leven gegrepen is”.

De single is uitgebracht bij ENL Records, het label van Entertainment-NL.

‘GEEN KERSTMIS’ is vanaf vandaag overal online verkrijgbaar via o.a. Spotify, Itunes, Deezer en Apple Music.
De bijbehorende video staat vanaf vandaag op YouTube.

Nieuwe single: Danny de Munk – Bij Elke Slok

Danny de Munk – Bij Elke Slok

www.dannydemunk.nl

Je kunt de single ook hier downloaden en streamen:

Apple Music: http://bit.ly/BijElkeSlok-AM
Spotify:
http://bit.ly/BijElkeSlok-SP

Abonneer gratis op mijn YouTube kanaal!
https://www.youtube.com/channel/UCginamTe1AwBKlyTCeydbxw

Facebook: https://www.facebook.com/dannydemunk
Twitter:
https://twitter.com/dannydemunktwit
Instagram:
http://instagram.com/dannydemunk

Vergeet deze video niet te liken en te delen via social media. © 2020 ENL Records

Danny de Munk @ The Passion in Concert met Pasen 2019 naar Rotterdam Ahoy

The Passion in Concert

Voor het eerst komt The Passion naar een concertzaal. Op zaterdag 20 april 2019 vindt de allereerste editie van The Passion in Concert plaats in Rotterdam Ahoy. Danny de Munk mocht de rol van Jezus vertolken in The Passion 2012. Tijdens het muziekspektakel komen nummers voorbij die eerder tijdens The Passion zijn gezongen. Dit gebeurt op verschillende podia in Ahoy. Voor de show wordt een koor van driehonderd zangers en zangeressen samengesteld. Opgeven kan via de website www.thepassioninconcert.nl.

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de website van het evenement.

The Passion

Sinds 2011 vindt elk jaar op Witte Donderdag The Passion plaats. Tijdens het spektakel wordt het paasverhaal verteld door middel van gedeeltes uit de lijdensweg van Jezus Christus na te spelen. Ook worden live bekende Nederlandse nummers gezongen.

Danny de Munk bij Holland zingt Hazes 2019

Danny de Munk treedt net als de vorige edities op bij Holland zingt Hazes in 2019!

Danny zal op 22 en 23 maart op het podium van ‘het grootste meezingconcert van Nederland’ in de Ziggo Dome in Amsterdam staan. De Munk zal naar eigen zeggen “de mooiste liedjes van André  ten gehore te brengen.”

Verder zijn onder meer de zoon en dochter van André Hazes, André jr. en Roxeanne, te horen tijdens de optredens. Ook Xander de Buisonjé,  Peter Beense, Jamai, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom verzorgen gastoptredens.

Nieuwe single: “Toch ff lekker zo”

[dropcap]V[/dropcap]andaag released Danny de Munk zijn nieuwe single: ‘Toch ff Lekker Zo’. Hij heeft het nummer samen met Mark van Tijn, Kirsten Michel, Cimo Frankël en Rik Annema geschreven. De track is geproduceerd door de Soundwise studio’s (Eric en Mark van Tijn).

“Danny de Munk: Ik denk oprecht dat het tijd is voor een nieuwe Nederlandse muziekstroom. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Dance Festivals. Met deze gedachte hebben we ‘Toch ff Lekker Zo’ geschreven. Het is een feit dat ‘Dance’ een belangrijke muziekstroom is. Met mijn nieuwe single ‘Toch ff Lekker Zo’ brengen we 2 muziekstijlen (Dance en Nederlandstalig) bij elkaar, daarmee probeer ik deze nieuwe cross-over te maken en een brug te slaan naar NederDance.

Lang verhaal kort: Laat ze lekker lullen, Toch ff Lekker Zo

De single is uitgebracht bij ENL Records, het label van Entertainment-NL.

‘Toch ff Lekker Zo’, de single van Danny de Munk is vanaf 1-10-2018 overal ONLINE verkrijgbaar en te streamen via onder andere Spotify.

DOWNLOAD ‘TOCH FF LEKKER ZO’ OP SPOTIFY

KLIK HIER

DOWNLOAD ‘TOCH FF LEKKER ZO’ OP ITUNES

KLIK HIER

BEKIJK ‘TOCH FF LEKKER ZO’ OP YOUTUBE

KLIK HIER

Danny de Munk @ RTL4 Oh, Wat Een Jaar!

Datum: Za 24 november 2018
Tijd: 20:00 tot 21:30

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge, terug in de tijd voor deze nostalgische spelshow.

Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN’er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren. In de eerste aflevering betreden Carly Wijs en Rolf Wouters de retro studio en graven zij in hun geheugen naar het jaar 1980.

Danny de Munk en Silver Metz brengen single uit

Fans van Holland zingt Hazes hoeven niet te treuren nu de vier concerten van het grootste meezingfeest achter de rug zijn. Danny de Munk en Silver Metz brengen het nummer Toe nou, kom weer thuis op single uit. Op het podium in Ziggo Dome zongen zij dit Hazes-nummer al samen. Dat heeft bij de fans zoveel losgemaakt dat nu besloten is om het nummer officieel uit te brengen. Waarmee een nieuwe traditie is geboren.

Download en stream de single via onderstaande button
KLIK HIER

Fans van Holland zingt Hazes hoeven niet te treuren nu de vier concerten van het grootste meezingfeest achter de rug zijn. Danny de Munk en Silver Metz brengen het nummer Toe nou, kom weer thuis op single uit. Op het podium in Ziggo Dome zongen zij dit Hazes-nummer al samen. Dat heeft bij de fans zoveel losgemaakt dat nu besloten is om het nummer officieel uit te brengen. Waarmee een nieuwe traditie is geboren.

[button link=”https://dannydemunk.us18.list-manage.com/track/click?u=b2fb31b4dfae1413a302196d3&id=a48e87b681&e=e2428a83b4″]Download nummer[/button]

Voor Danny de Munk is het nummer erg bijzonder;

‘Het was voor mij de eerste keer dat ik met André op een podium stond. In 1985, een jaar na de film-première van Ciske de Rat, zongen we samen dat nummer tijdens de televisieopnames van Een Avondje André. Hij was mijn grote idool en die avond vergeet ik nooit meer. Ik zong met mijn held. Toen hij overleed, ging er ook een stuk van mijn jeugd verloren. André hoorde zo bij mijn leven. Het feit dat ik nu ditzelfde lied met Silver Metz zing, met wie ik de première heb gespeeld van Ciske de Rat – De Musical, maakt de cirkel echt rond.’